en da

FutureFly ApS

 
  0
My Cart

You have no items in your shopping cart.

You're currently on:

Nordisk Fluebinder Seminar - Mørrum - Første Blanklaks

I starten af året var der Nordisk Fluebinderseminar i Sportshuset i Horsens med Kim Sørensen - Mikael Frødin og jeg selv. Vi bandt hver 2 fluer sammen med 33 kursister, fantastisk dag, god stemning og rigtig mange fine fluer.. Alle var super tilfredse.

I dag fik jeg en mail fra en af deltagerne, Morten Blaabjerg, han var en glad mand. Og det kan jeg godt forstå, han har nemlig fanget sin første blanke Maj laks i Mørrumsåen, og så på et af mine beskedne mønstre vi bandt på seminaret.. Her er noget af det Morten skrev til mig

Fisken tog lige hvor Pool 31 breder sig ud ned mod øen. Jeg havde taget tre-fire kast, så det var på ret kort line, og den tog fluen med et tungt træk. Til at starte med gik den lidt rundt i strømmen foran mig, roligt og dybt, men efter et par minutter tog fanden ved den, og jeg måtte løbe nedstrøms for at følge med. Her fortsatte fighten omkring ti minutter, inden den besluttede sig for at gå tværs over elven. Da den nåede øen lagde jeg mere pres på for at få den til at stoppe, og jeg begyndte at overveje om jeg skulle kaste mig efter den, men vurderede at strømmen var for kraftig. Heldigvis stoppede den lige inden det væltede træ på øen, og jeg kunne stille og roligt få noget line tilbage på hjulet. Fighten fortsatte omkring et kvarter, hvor den tog mindre udløb, inden en kammerat fik nettet under den, og vi fik den sikkert på land.

Blåbjerg2

Mortens fantastiske laks fra pool 31

blåbjerg 1

Opossum fluen der overlistede laksen

Størup zonker-fluer-2

Morten har også sendt et billed af de 2 fluer han bandt til seminaret, flotte fluer med gode proportioner, dygtig elev :-))

Fight del 4

Tusinde tak for at dele din oplevelse, og det varmer jo lidt med sådan en mail :-)

Og et stort tillykke med din flotte Laks

Mvh Brian

Leave a Reply
My Cart

You have no items in your shopping cart.

Contact
Information
Connect