0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

This is the shop for our retailers. If you are a private customer, then please visit our shop at futureflydenmark.com

Product was successfully added to your shopping cart.

Varnish & Glues

Varnish & Glues

Set Descending Direction

   

Items 11 to 12 of 12 total

 1. 1
 2. 2
 1. Raidzap thick

  Raidzap Thick er en UV lim til fluebinding til geddefluehovederne eller de større rejekroppe. Raidzap Thick har den rigtige gode tykke viskositet. En viskositet, til at bygge de rigtige gode flotte reje kroppe, eller de store geddeflue hoveder. Den flyder godt ud og er til at arbejde med på fluen. Raidzap Thick efterlader ingen fedtede overflade nogen steder. Raidzap Thick er som UV lim skulle have været fra start.

  Raidzap Thick er en høj kvalitets UV lim til både begynder og erfarne fluebindere. Udviklet fra bunden med masser af overvejelser, udviklet til fluebinding og med den rigtige spids under låget.

  Raidzap Thick er det vi kender på fluebinder bordet som en tyk UV lim. Den til det store lag at opbygge rejekroppe med, eller de store hoveder på geddefluer, en go tyk masse til at fylde op med fra start, den der giver det gode fyld. Den er en del tykkere end Medium, Raidzap Thick er den alle er vilde med til at opbygge fra bunden.

  • Brud stærk
  • Krystal klar sigtbarhed
  • Hærder hård og klar
  • Tynd spids
  • 15 ml.
 2. Raidzap thin

  RAIDZAP THIN – er til det tynde sidste lag på fluen. En klar UV lim og hurtig hærde tid med UV lys. Raidzap Thin er en høj kvalitet UV lim til fluebindere, såsom nybegyndere og professionelle.

  Udviklet fra bunden med omtanke, udviklet til fluebinding og med den rigtige spids under låget. Brug den til de små fluer på stikket.

  • Hærder hurtig med UV lys
  • Hærder hård og klar
  • Tynd spids
  • 15 ml.

  Raidzap Thin er en del tyndere end Medium. Den har den helt rigtige tynde viskositet. Bruges til de mindre fluer, til det sidste tynde lag, eller de små hoveder. Den flyder godt ud og er til at arbejde med på fluen. Ved brug af FF multi lamp får du en hurtig hærdetid og begrænset ventetid.

  Raidzap Thin er en høj kvalitets UV lim til både begyndere og erfarne fluebindere. Udviklet fra bunden med masser af overvejelser, udviklet til fluebinding og med den rigtig spids under låget.

Set Descending Direction

   

Items 11 to 12 of 12 total

 1. 1
 2. 2